Werkwijze Tretze Bemiddeling bij Verhuren

Persoonlijk advies & begeleiding is het motto van Tretze Bemiddeling. 
Bent u eigenaar / investeerder, dan maken we graag een vrijblijvende afspraak om u kennis te laten maken met onze professionele werkwijze. Wij adviseren & begeleiden u vanaf het eerste oriënterende gesprek tot ver na de totstandkoming van een huurovereenkomst met de kandidaat huurder en u kunt altijd een beroep op ons doen gedurende de looptijd van de huurovereenkomst. Verhuren is nu eenmaal maatwerk. 

 

Vrijblijvend gesprek en advies op maat.
Voordat we een woning in de verhuur nemen komen we persoonlijk langs, zodat we tijdens een geheel vrijblijvend gesprek kennis kunnen maken en om de mogelijkheden en risico's met betrekking tot de verhuur te bespreken. Onderwerpen tijdens een persoonlijk gesprek kunnen o.a. zijn; In welke staat verhuren? Wat is een reële huurprijs? Welke huurder? Wat zijn de risico's? Wat zijn de gevolgen? Hoe zit het met het onderhoud? Mag ik inspecties uitvoeren? 

 

Professioneel uw woning (laten) verhuren!
Het zoeken en vinden van een geschikte en vooral deugdelijke huurder is,  zeker in deze tijd, een tijdrovende klus:
een pakkende advertentietekst, een goede fotopresentatie, het begeleiden van bezichtigingen, het selecteren van (potentiële) huurders, het opmaken van de juiste huurovereenkomst,  het verzorgen van begin- en eindinspecties…..we nemen het hele traject graag van u over! 

 

Professionele presentatie!
Tijdens de opname worden er digitale foto's van uw woning gemaakt die vervolgens worden gebruikt  voor de website www.trezte.nl en voor diverse internetpresentaties. Juist gezien het specifieke karakter van de websites, kunt u er vanuit gaan dat er vrijwel direct potentiële huurders reageren.

 

Potentiële huurder(s).
Alvorens u als verhuurder een definitieve keuze maakt voor een nieuwe huurder, worden potentiële huurders onderworpen aan een uitgebreide screening. Wij selecteren en screenen geschikte kandidaten voor uw huurwoning en bemiddelen uitsluitend huurders die:

  • inzicht verschaffen in hun persoonlijke / financiële achtergrond;
  • financieel draagkrachtig genoeg zijn om de maandelijkse huur te voldoen.
  •  

    Wanneer wij uw woning in ons bestand opnemen vragen wij inzage in de eigendomspapieren en het identiteitsbewijs van de eigenaar. Deze maatregelen nemen we zodat u als eigenaar niet door derden gedupeerd kunt worden. Wij vragen uw begrip hier voor.

    Maak vrijblijvend een afspraak voor een kennismakingsgesprek.