Beschrijving

Dit lichte, royale 3 kamer appartement, is centraal gelegen op de grens van het Liskwartier en Het Oude Noorden en heeft een fraai uitzicht over de boezem aan de voorzijde. Aan de achterzijde, een zonnig balkon  op het zuiden met uitzicht op de gezamenlijke privé tuin met diverse terrassen. De woning wordt op dit moment gerenoveerd, waarbij o.a. de wanden en plafonds worden gesausd en er wordt een nieuwe laminaatvloer gelegd.

Hip wonen in Rotterdam. Dat kan goed in deze buurt. De buurt heeft naar verhouding veel jonge inwoners van tussen de 25 en 44 jaar. Verder is het een betrekkelijk rustige buurt gekeken naar de bevolkingsdichtheid.

De woning is goed bereikbaar met veel voorzieningen in de buurt. Gesitueerd op fietsafstand van het centrum van Rotterdam, op loopafstand van een supermarkt en een treinstation. Daarnaast is de dichtstbijzijnde uitvalsweg in de nabije omgeving op slechts 1 minuten rijden.

ALGEMENE INFO:
- Huurprijs € 1.050,- p/maand
- De huurprijs is exclusief energiekosten & lokale heffingen
- Beschikbaar na 15 januari 2022. 
- Er wordt een huurovereenkomst aangeboden voor een periode van 24 maanden die na afloop kan 
  overgaan in een overeenkomst voor onbepaalde tijd. 
- U dient zich op dit adres in te schrijven bij de Gemeente
- Gedeeltelijk gestoffeerd
- Waarborgsom gelijk aan 2 maanden huur
- Inkomenseis; (gezamenlijk) bruto maandinkomen minimaal gelijk aan 3,5 x de huurprijs  
- Dit appartement is niet geschikt voor woningdelers / studenten
- Huisdieren uitsluitend in overleg

Voor meer informatie kunt u contact opnemen via  email: info@tretze.nl

Indeling

Goed onderhouden keurig portiek met bellentableau en brievenbussen, trappenhuis en toegang tot ruime de privé berging in het souterrain met 220v aansluiting.

3e etage entree, hal welke toegang biedt tot de verschillende vertrekken. De laminaatvloer loopt van de hal mooi over naar de keuken, woonkamer en de slaapkamers. Modern hangend toilet met inbouwreservoir.

De keuken (ca.2,80x1,90) is aan de voorzijde gelegen en biedt toegang tot een klein balkon. De keuken is uitgevoerd met een lichte inbouwkeuken compleet met gaskookplaat, wasemkap, combimagnetron, koelkast en vaatwasser. Kast met cv-ketel.

De woonkamer (ca.3.6x5.4m) heeft een groot raam, voorzien van geluidswerend dubbel glas, dat voor veel licht inval zorgt en een fraai uitzicht biedt over het Noorderkanaal.

Vanuit de hal zijn de slaapkamers (resp. ca. 3.60x3.40 en 3.00x3.00m) aan de achterzijde te bereiken. In de grote slaapkamer zijn openslaande deuren naar het op het zuiden gelegen balkon (ca.1.30x4.30m), met uitzicht op de gezamenlijke binnentuin.
De kleine slaapkamer is voorzien van een kastruimte met aansluiting voor de wasmachine en wasdroger.

De badkamer (ca.1,50x1.65m) is voorzien van een inloopdouche en een wastafel met onderkast.

Balkon

Zonnig balkon op het Zuiden aan de achterzijde van de woning en een klein balkon aan de voorzijde van de woning.

Tuin

Fraai aangelegde goed onderhouden gezamenlijke tuin aan de achterzijde (zuiden) van het complex waar u heerlijk kunt zitten op de ruime terrassen, u vindt hier een oase aan groen en rust. Deze gezamenlijke tuin is alleen toegankelijk voor bewoners van het complex.

Kenmerken